Trainingen

Ontdek TYRO, baanbrekende huidverzorging op basis van het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben.
We nodigen u graag uit in de TYRO Experience Room in Wormerveer voor een of meerdere trainingen! Bent u als schoonheidsspecialiste geïnteresseerd in het merk Tyro kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.
We horen graag van u.

Tijdens de verschillende trainingen nemen we u mee in de wereld van wetenschap en beauty van TYRO. U leert alles over de achtergronden van onze producten, het revolutionaire inside-out en outside-in NCPi® systeem en de resultaatgerichte Tyro gelaatsbehandelingen. Samen met u helpen we uw salon naar een nog hoger niveau te tillen.

TYRO Beauty Signature Training (2-daagse training)

Dag 1
Tijdens de eerste Beauty Signature training ligt de nadruk vooral op de theorie. U leert de TYRO producten kennen. Uiteraard krijgt u ook voldoende gelegenheid om de producten zelf te ervaren en vragen te stellen.

Dag 2
Tijdens de tweede Beauty Signature training ligt de nadruk op het toepassen van de theorie in de praktijk. Tijdens deze training komen de TYRO behandelingen aan bod: van de Beauty Booster behandeling tot de meer specifieke behandelingen zoals de Purify, Sensitive en Firming. U krijgt alle handvatten aangereikt om de behandelingen persoonlijk op uw cliënten af te stemmen.

TYRO NCPi Training
Tijdens de TYRO NCPi training leert u naast de oppervlakte van de huid met name de diepere huidlagen te stimuleren, zowel in theorie als in de praktijk. Met de Superiour Anti-Age, Repair en Whitening huidverbeteringsproducten van TYRO verminderen de zichtbare tekenen van huidveroudering significant. De huid wordt in staat gesteld om zichzelf blijvend te herstellen, beschermen en vernieuwen. 

In deze training wordt ingegaan op de behandelplannen van specifieke huidbehoeften zoals huidverkleuringen, een verslapte huid, een onzuivere huid, een beschadigde huid en een veeleisende, droge huid. U krijgt alle handvatten aangereikt om de behandelingen persoonlijk op uw cliënten af te stemmen. Naast de theorie over deze unieke producten en bijzondere werkstoffen zal de exclusieve Superior Anti-Age Treatment uitgebreid aan bod komen.

TYRO Seasonal Training
Om u het hele jaar te inspireren met nieuwe en verfrissende behandelingen, geven wij twee keer per jaar een speciale TYRO Seasonal training. Tijdens deze training leert u een nieuwe behandeling die is afgestemd op een specifiek seizoen. Deze training wordt in een dagdeel gegeven.

TYRO Verkoop- en Massage Training
Onze Verkoop- en Massage trainingen omvatten beide een dagdeel en worden op dezelfde dag gegeven. Ideaal om ze te combineren.
 
Tijdens de ochtend staat het verkopen van producten centraal want verkopen is leuk! Hoe kunt u uw klanten het beste adviseren? En hoe leert u om meer te verkopen? Dat leert u tijdens onze Verkoop training. 

Aansluitend is er in de middag een Massage training. Hier leert u o.a. nieuwe technieken en de effecten van massage.

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 075–670 32 67 of via e-mail op info@tyro-cosmetica.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur
tot 17.30 uur.